Kroatie #2 best betaalbare yogaretreats in Europa

Bekijk accommodaties in Kroatië
Kroatie #2 best betaalbare yogaretreats in Europa

Onlangs bleek dat Kroatië op de tweede plaats komt wanneer het gaat om de best betaalbare yogaretreats binnen Europa. Houd jij van yoga of ben je op zoek naar een ontspannende vakantie om er echt even helemaal tussenuit te kunnen, dan is Koatië the place to go. Boek een yogavakantie op het vasteland of op het bruisende eiland Obonjan, aan de kust van Dalmatië.

Kom helemaal tot rust tijdens een voordelige yogavakantie in Kroatië

Natuurlijk kun je ook ontspannen op een vakantie aan zee, waarbij je niet van dat ligbed afkomt en een paar boeken of tijdschriften uitleest terwijl je van je cocktail nipt. Maar om écht ontspannen terug te komen van vakantie, ontdaan van alle stress, boek je een vakantie bij een van de voordelige yogaretreats in Kroatië. Ook vanaf je yogamat kun je genieten van de prachtige omgeving en naast de meest ontspannende yogaoefeningen eet je tijdens je vakantie ook nog eens supergezond met heerlijk fruit en andere lokale delicatessen. Naast yoga blijft er bovendien nog tijd genoeg over voor andere bezigheden, zoals de omgeving verkennen, aan het strand liggen, bezienswaardigheden bezoeken, wandelen of surfen.

In het mediterrane Kroatië valt de rest van de wereld en de druk van alledag even helemaal weg, zodat je je helemaal kunt concentreren op yoga, de prachtige natuur en de vriendelijke bevolking. Bovendien heb je ook wat betreft accommodaties de keuze uit de prachtigste villa’s en pensions. Of je er nu al jaren als yogi op hebt zitten of net komt kijken: in Kroatië boek je een yogavakantie op jouw eigen niveau. Na een yogaretreat in Kroatië is de balans tussen geest, lichaam en ziel weer helemaal terug. Wil je tijdens je vakantie niet alleen ontspannen, maar ook letterlijk vakantievieren, dan combineer je yoga met feesten op het eiland Obonjan. Geniet overdag van yogalessen en meditatie bij je accommodatie en ga ’s avonds helemaal los op The Pavillion, waar je tot diep in de nacht uit kunt gaan.

Yogaretreat op maat in Kroatië

Op yogaretreat kun je genieten van meditatielessen in de prachtige Kroatische natuur. Naast gezond eten kun je natuurlijk ook gewoon genieten van een wijntje ’s avonds en leer je de andere mensen in je yogagroep kennen om er een onvergetelijke vakantie mee te hebben. Een sociale, sportieve en ontspannen vakantie dus. En yogaretreats in Kroatië zijn niet alleen veel voordeliger, je kunt ook kiezen voor een yogavakantie op maat. Zo kun je niet alleen kiezen voor yoga op verschillende niveaus, maar ook voor een luxe vakantie met excursies, een yoga & surfvakantie en zelfs voor een variant met champagnebrunch: keuze te over.

Een reisavontuur dat je echt een keer beleefd moet hebben dus, zo’n yogavakantie. Want met heerlijk en gezond eten, prachtig weer, zeer betaalbare prijzen en vooral veel ontspannende yoga wordt dit zeker een topvakantie.

Deel dit bericht

Ja? Is Kroatië jouw bestemming?
Bekijk accommodaties in Kroatië