toon alle filters ...opnieuw zoeken

Accommodaties

Appartment Kroatie

Op kroatievakantie.nl vind je een selectie aan appartementen in Kroatië. De appartementen voldoen aan de hedendaagse eisen, zijn kindvriendelijk en bovendien mooi gelegen. Voor vrijwel ieders voorkeur en portemonne is een geschikte accommodatie te vinden. Maak je keus en geniet van alles dat dit schitterende land te bieden heeft!

Vakantiehuis in Kroatië

Een vakantie in Kroatië beleven in een meer huiselijke omgeving? Boek dan een vakantiehuis. Een vakantiehuis in Kroatië maakt het vakantiegevoel compleet. Geniet van de zon bij een privezwembad of loop naar een strand om de hoek. Het kan allemaal! Bekijk het uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen en kies een huis naar eigen smaak of budget! Wij zetten alles voor je op rijtje zodat jij met gemak de het juiste vakantiehuis in kroatie uit kan kiezen.

Naar Kroatië in Luxe Villa

Vind hier een overzicht met villa's in Kroatië. Van luxe tot betaalbare villa's die jouw vakantie onvergetelijk maken. Maak een keuze op basis van de prijs, de geboden luxe voorzieningen en de locatie. Een villa in Kroatië is op en top genieten!

Vakantiepark Kroatië

Toch liever met de kinderen naar een vakantiepark waar je er vertier is voor de hele familie. Een frisse duik in het zwembad, speel vertier in de speeltuin of geniet van een van de vele voordelen die de vakantieparken in Kroatie te bieden hebben. Hier ben je in ieder geval aan het juiste adres want we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Rondreis Kroatië

Een rondreis door Kroatië begint natuurlijk bij kroatievakantie.nl het startpunt voor een mooie autovakantie naar het altijd groene Kroatië. Je zit wel even in de auto als je vanuit nederland gaat, maar het zal de reis meer dan waar zijn. Je kan natuurlijk ook gewoon een auto huren in Kroatië en zo je onbezorgde vakantie direct vanaf het vliegveld te beginnen.

Hotels in voor jouw Kroatië vakantie

Een hotel in Split, Dubrovnic of een anders kroatische stad, we hebben alles voor je in kaart gebracht zodat je binnen een mum van tijd het ideale hotel in Kroatië hebt gevonden!

Bekijk accommodaties in Kroatië