De beste waterparken in Kroatië

Bekijk accommodaties in Kroatië
 De beste waterparken in Kroatië

Ben je op vakantie in Kroatië? Ontdek dan de fantastische waterparken die er overal te vinden zijn. Het heerlijke weer nodigt uit tot een verfrissende duik en in een waterpark hoef je je nooit te vervelen. Lees hier verder en ontdek welke waterparken zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Istralandia Aquapark

Istralandia Aquapark ligt in Istria en is van 6 juni tot en met 13 september geopend. Je kunt je er gemakkelijk de hele dag met het gezin vermaken. Er zijn meer dan 20 attracties, 1,6 kilometer aan glijbanen en nog veel meer te vinden. Je kunt zelfs in één van de zwembaden surfen of je van de hoogste glijbaan van 27 m2 af laten vallen. Istralandia Aquapark staat niet voor niets bekend als één van de leukste waterparken van Kroatië.

Solaris Aquapark

Solaris Aquapark is een onderdeel van het Solaris Beach Resort in Dalmatië en is geopend vanaf april tot en met september. Dit park is speciaal gemaakt voor families met kinderen, maar andere bezoekers kunnen zich hier ook goed vermaken. Er zijn zes verschillende glijbanen, een speciale kinderzone, een spannende grot waarin je allerlei zeekarakters tegen komt en een ontspannen gedeelte waar je heerlijk uit kunt rusten.

Aquapark Umag

Het Istraturist vakantieoord Sol Stella Maris heeft een waterpark in Umag die het hele jaar door geopend is. Iedereen die van water, vriendelijke competities en avontuur houdt kan hier goed terecht. Door de 15 jaar lange ervaring kan Aquapark Umag wild plezier bieden die tegelijkertijd helemaal veilig is. Je kunt er op de trampolines springen, met een waterkatapult worden geschoten en nog veel meer.

Aquapark Porec

Aquapark Porec is te vinden in het Zelena Laguna vakantieoord en is elke dag geopend. Er zijn veel verschillende soorten attracties en glijbanen te vinden. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun plezier niet op in dit spannende waterpark. Doe mee aan één van de vele watersporten of hang lekker achterover in het water. Voor ieder is er iets wils.

Aquapark Fazana

Ben je in de buurt van het welbekende vakantieoord Bi Village vlak onder Fazana? Ga dan zeker op bezoek bij Aquapark Fazana die het hele jaar door geopend is. Families en vrienden kunnen hier terecht voor een hele dag vol waterplezier. Spring van de watertoren af, spring hoog in de lucht met de trampolines en beleef nog veel meer.

Deel dit bericht

Ja? Is Kroatië jouw bestemming?
Bekijk accommodaties in Kroatië