Camping Split

Een camping in Split betekent een vakantie in het warmste gedeelte van de noordmediterraanse kust. Split is een geweldige stad met een rijk toeristisch aanbod. Het hart van de stad wordt gevormd door het Diocletiaanse paleis, de kathedraal van Sveti Dujme en een groot aantal andere historische monumenten. Het is heerlijk dwalen door de smalle straatjes en door de bijzondere charme is het lekker eten en drinken op één van de gezellige pleinen. Buiten de stad zijn er schitterende stranden te vinden met bleuw helder water en schitterende bossen waar je in een oase van rust doorheen kunt wandelen. Split is de ideale bestemming voor een kampeervakantie en heeft het hele jaar genoeg te bieden.

Campings in Split

Split kent vergeleken met andere steden een beperktere aanbod aan campings. De prijzen zijn aantrekkelijk en de stad is met de auto goed bereikbaar. De campings zijn over het algemeen schaduwrijk, sfeervol, hebben goede faciliteiten, kindvriendelijk en de medewerkers gastvrij. Door alle culturele hoogtepunten, klimaat en omgeving is een camping in Split leuk voor zowel jong als oud!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Split

Gerelateerde pagina's