Camping Rovinj

Een camping in Rovinj betekent genieten van één van de mooiste stukjes aan de Kroatische kust. Rondom Rovinj is een overweldigende natuurschoon aanwezig met schitterende eilandjes, woeste rotsen en eindeloze bossen met watervallen en meren. Rovinj heeft nog meer te bieden. Ontdek de oude stadskern met een uitgebreide cultuurerfgoed, historische monumenten en veel recreatie. De pleinen staan bekend om de lekkere mediterraanse keuken en heerlijke lokale wijnen. Het is daarom altijd druk en gezellig! Geniet van het knusse en romantische Rovinj tijdens een onvergetelijke kampeervakantie!

Campings in Rovinj

Rovinj staat bekend als de meest leidinggevende vakantieplaats van Kroatië door zijn goedverzorgde accommodaties. Dat is voor de aanwezige campings niet anders. De campings in en rondom Rovinj zijn netjes, schoon, sfeervol en vaak op loopafstand van de kust en stad. Voor gezinnen is het heerlijk vakantie vieren. Er is verkoeling in de helder blauwe zee of zwembad, animatie op de camping of in de stad en meer dan genoeg te zien en te doen. Campings in Rovinj zijn een ware aanrader voor een onbezorgde vakantie!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Rovinj

Gerelateerde pagina's