Camping Pula

Een camping bij één van de mooiste en oudste plaatsjes in Istrië, wie wil dat niet! Genieten van een stad met prachtige stranden, grillige kusten en geweldige monumenten uit lang vervlogen tijden. Een kampeervakantie naar Pula staat garant voor een onvergetelijke tijd. Jaarlijks trekken vele toeristen naar deze stad om de tempel van Augustus te aanschouwen of de poort van Hercules, maar het hoogtepunt van Pula is toch wel het amfitheater, waar vroeger gladiatoren voor hun leven vechtten en hedendaags toneelvoorstellingen te zien zijn. Maar Pula heeft meer te bieden. Oogverblindende eilanden, mooi natuurschoon, gezellige pleintjes met terrasjes en een heerlijk mediterraans zonnetje. Met een camping in Pula kom je uitgerust en vol mooie herinneringen thuis!

Campings in Pula

Een camping in Pula is makkelijk te boeken. Er zijn meer dan genoeg campings die aan de hedendaagse eisen voldoen. Het aanbod is breed en de prijzen aantrekkelijk. Voor kinderen zijn op de meeste campings genoeg voorzieningen om zichzelf te vermaken, terwijl de ouders ontspannen een boek kunnen lezen bij het zwembad. Een camping in Pula is over het algemeen vrij schaduwrijk en er is keuze uit meerdere locaties zowel aan het strand als in het nationale park.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Pula

Gerelateerde pagina's