Camping Porec

Istrië de parel van de Kroatische kust en een heerlijk gebied om er de vakantie door te brengen. Ongerepte natuur, azuurblauwe zee, een lekker klimaat en betaalbare campings. Wanneer je naar Porec gaat ga je natuurlijk niet voor de vijf sterren resorts die je overal vindt, nee dan ga je voor het echte leven en het pittoreske plaatje Porec. Het oude stadje en omgeving heeft een oude historie en een veelzijdige natuur. Zo kan je overdag heerlijk watersporten of mountainbiken in de bergen en s'avonds flaneren aan de boulevards of gezellig dineren in het oude centrum op het schiereiland.

Soorten campings regio Porec

Campings in Porec zijn van alle gemakken voorzien en vaak direct gelegen aan zee. Zo zijn er fijne speelvelden voor de kinderen en beschikken campings vaak over meerdere zwembaden. De standplaatsen zijn ruim en schaduwrijk en er zijn volledig ingerichte luxe stacaravans voor mensen die zonder kampeerbenodigdheden komen.

Minicampings zijn er in Porec en omgeving te kust en te keur. Ga je met een mobilhome op de bonnefooi naar Kroatië zijn deze campings in tuinen of bij boeren de uitgelezen plaats. Mini- en tuincampings hebben soms maar enkele, maximaal 50, plaatsen en je hebt er veel contact met de plaatselijke bewoners wat ertoe leidt dat je soms kan mee-eten met wat de pot schaft.

Mooiste campings van Istrië liggen in Porec

De echte kampeerder weet waar we het over hebben. In je tent of caravan voel je je vrij en een met het land, wordt je wakker met het geluid van de vogeltjes en, als je boft, met de geur van versgebakken pannenkoeken. De campings in en rond Porec behoren tot de beste campings van Europa, dus als je er nog nooit geweest bent wordt het tijd dat je ze eens probeert.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Porec

Gerelateerde pagina's