Camping Medulin

Op zoek naar een ontspannen vakantie in Kroatië? Boek dan een camping in Medulin. Dit voormalig vissersdorpje is tegenwoordig een toeristische plaats die bekend staat om het gezellige oude centrum, ongerepte natuur en mooie stranden. Proef de lokale keuken met olijven, visgrechten, pasta's en de heerlijke Kroatische wijnen. In het centrum van Medulin zijn meerdere historische monumenten te vinden en kan er naar hartelust geshopt en gestapt worden. De mooie stranden zijn ideaal om te genieten van de heerlijke zon, terwijl de harten van menig watersportliefhebbers harder gaan kloppen bij het zien van het helder blauwe water. Geniet van de ideale vakantiebestemming Medulin tijdens een welverdiende vakantie!

Campings in Medulin

Medulin heeft een klein aanbod aan campings die allen fraai gelegen zijn. Op loopafstand van de mooie stranden en dichtbij het gezellige centrum. Pijnboombossen zorgen voor de nodige schaduw en de faciliteiten zijn prima. Zo zijn er animatieprogramma's, diverse eetgelegenheden, sportfaciliteiten en modern sanitair. Campings in Medulin zijn zeer geschikt voor gezinnen en ouderen.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Medulin

Gerelateerde pagina's