Camping Kvarner

Genieten van een vakantie in de meest geliefde baai van Kroatië? Boek dan een camping in Kvarner! Dit uitzonderlijke gebied heeft adembenemende baaien met kizelstrandjes, mooie authentieke stadjes vol historische monumenten, een wonderschone natuur met grillige kustlijnen en prachtige groene natuurgebieden in het binnenland. Voor de kust liggen spectaculaire eilanden als Krk, Cres en Rab, terwijl de mondaine plaatsen Opatija en ARijeka fraaie architectuur en veel evenementen te bieden hebben. Kortom, een vakantie naar Kvarner is genieten van zon, zee, natuur én cultuur!

Campings in Kvarner

Kvarner kent een overweldigend en zeer uiteenlopend aanbod aan campings die voldoen aan hedendaagse eisen. De faciliteiten zijn goed en vergelijkbaar met die in andere Mediterraanse landen. Zo zijn de meeste campings voorzien van zwembaden, moderne sanitair, eetgelegenheden, sportfaciliteiten, Internet en is er volop animatie. Een gemiddelde camping in Kvarner is kindvriendelijk en gastvrij.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Kvarner

Gerelateerde pagina's