Camping Krk

Een camping op Krk, het gouden eiland in de baai van Kvarner is bij voorbaat een geweldige ervaring. De oude stad wordt omgeven door stadsmuren en 4 stadspoorten en mede daardoor een aantrekkelijke bestemming voor toeristen. Met name de combinatie van monumentale erfgoeden, schitterende kiezelstranden en vele culturele evenementen maken het eiland en gelijknamige stad erg populair. Geniet ook van de heerlijke zon op één van de stranden of van de lokale keuken met allerlei visgerechten, pasta's en wijnen. Kortom, een kampeervakantie in Krk is zeer veelzijdig en heeft meer dan genoeg te bieden!

Campings Krk

Het eiland Krk heeft een redelijk aanbod aan campings tegen betaalbare prijzen. De campings komen wat betreft faciliteiten vrijwel overeen met die in andere mediterraanse landen. Zo is er vaak een zwembad, zijn er sportfaciliteiten, animatie voor jong en oud, speeltuinen en eetgelegenheden. De campings in Krk zijn ideaal voor jonge gezinnen en door de ligging vaak het startpunt van een wandelroute door de bossen of op loopafstand van één van de stranden.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Krk

Gerelateerde pagina's