Camping Istrië

Heerlijk op vakantie op een camping in Istrië? Goede keus, want het grootste Kroatische schiereiland heeft veel te bieden en is mede daarom één van de populairste vakantiebestemmingen. Istrië heeft prachtige stranden met helder blauw water en een groen uitgestrekt binnenland die verschillende meren, watervallen en ander natuurschoon herbergt. Knusse authentieke dorpjes zorgen voor een typisch mediterraans decor, terwijl in de grote steden genoten kan worden van historische monumenten als amfitheaters, kathedralen en kastelen. Kortom: een vakantie naar Istrië heeft veel te bieden en is een garantie voor een onvergetelijke vakantie!

Campings in Istrië

Istrië heeft veel campings die varieëren van klein en goedkoop tot groot en commercieel. De meeste campings liggen vrij dicht langs de kust en bieden door de dennenbomen meer dan genoeg schaduw, wat overigens geen overbodige luxe is tijdens de zomer. Campings in Istrië zijn kindvriendelijk en hebben over het algemeen zeer goede faciliteiten zoals zwembaden, animatie, modern sanitair, (gratis) Internet en verschillende sportfaciliteiten. Er worden meerdere soorten accommodatie aangeboden. Zo zijn er standplaatsen, bungalows en stacaravans te boeken. Kortom, een camping in Istrië is er naar ieders wens en de basis voor een geweldige vakantie!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Istrië

Gerelateerde pagina's