Camping Dubrovnik

Een camping bij Dubrovnik betekent genieten van de "Parel van de Adriatische Zee". De in Dalmatië gelegen havenstad is één van Europa's mooiste steden vol historie en een waar paradijs voor toeristen. Het indrukwekkende centrum van Dubrovnik heeft met haar tientallen torens, paleizen, smalle kronkelende straatjes, kerken en andere bezienswaardigheden veel weg van een openluchtmuseum. Naast alle culturele hoogtepunten biedt Dubrovnik vele prachtige stranden met helder blauw water, schitterende eilandjes (Mljeten Lokrum) en ongerepte natuur. Geniet van de schoonheid van Dubrovnik tijdens een onbezorgde kampeervakantie!

Campings in Dubrovnik

Dubrovnik is prima te bereiken met de auto en caravan. Ook zonder caravan zijn er genoeg mogelijkheden om een camping te boeken. Zo zijn er campings en reisorganisaties die stacaravans, bungalows of bungalowtenten aanbieden. Dubrovnik kent een zeer uiteenlopend aanbod aan campings die vrijwel allemaal qua kwaliteit overeenkomen met die in andere mediterraanse landen. De faciliteiten zijn over het algemeen goed met modern sanitair en gastvrije medewerkers. Door de vele dennenbomen zijn campings in Dubrovnik vrijwel allemaal schaduwrijk en zijn de afstanden naar één van de stranden makkelijk lopend te overbruggen. Kortom, een camping in Dubrovnik is er naar ieders wens en staat garant voor een onvergetelijke vakantie!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Dubrovnik

Gerelateerde pagina's