Camping Dalmatië

Heerlijk op vakantie op een camping in Dalmatië? Deze regio in Kroatië is een indrukwekkende toeristenbestemming en heeft veel te bieden tijdens een kampeervakantie. Van authentieke Kroatische dorpjes, cultuurhistorische monumenten tot een schitterende kustlijn met fraaie strandjes en helder blauw water. Je kunt in Dalmatië daarom heerlijk genieten van zon, zee, natuur en gezellige steden. De 2 grootste steden zijn Split en Dubrovnik met imposante gebouwen, smalle en kronkelige straatjes en leuke pleinen waar lekker gegeten en gedronken kan worden. Buiten de steden vind je de kleine authentieke dorpjes en verschillende natuurparken met ontzettend fraaie wandelroutes. Dalmatië heeft met al zijn schoonheid veel te bieden en is een garantie tot een geslaagde vakantie!

Campings in Dalmatië

Dalmatië heeft verschillende schaduwrijke campings gelegen aan de kust of in één van de natuurparken. Er is een zeer uiteenlopend campingaanbod van grote commerciële campings rondom de bekendste steden als Zadar, Dubrovnik of Split tot kleinere campings in één van de natuurparken. De faciliteiten zijn goed en vergelijkbaar met die in andere Mediterraanse landen. Er is vaak vermaak voor zowel jong als oud met speeltuinen, animatie, optredens en sportcompetities. Kortom, een camping in Dalmatië is er naar ieders wens en budget!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk Campings in Dalmatië

Gerelateerde pagina's