Autovakantie Rovinj

Op zoek naar een leuke autovakantie? Rovinj is dan een goede keuze. Rovinj is één van de mooiste steden aan de Kroatische kust vanwege de prachtige natuur, de lange kust, schitterende natuur, talloze eilanden en een unieke historische stadskern. Rovinj is niet alleen populair onder toeristen, maar ook onder kunstenaars die de stad graag schilderen.

Genieten van Rovinj

Rovinj is oorspronkelijk een idyllisch Kroatisch vissersdorpje in Istrië met een lange geschiedenis. Tegenwoordig is het in de zomer een komen en gaan van toeristen die zich vergapen aan de vele historische monumenten en genieten van de vele evenementen die de stad organiseert. Het is heerlijk struinen tussen de smalle straatjes met bars, souvenirsshopjes en winkeltjes. Proef tijdens een autovakantie in Rovinj ook eens de mediterraanse keuken met een breed aanbod aan vis- en pastagerechten samen met lokale wijnen. Buiten de stad zijn verschillende stranden te vinden waar je in de zon heerlijk kan bijkomen van alles dat Rovinj te bieden heeft. Het helder blauwe water is ideaal voor een verfrissende duik of om in rond te dobberen in een zeilbootje.

Bekijk het uitgebreide aanbod aan autovakanties naar Rovinj, het meest romantische stadje van Kroatië.

Bezienswaardigheden Rovinj

  • Saint Euphemia Cathedral
  • Brijuni Islands
  • Balbi Arch
  • Lim Fjord
  • Rovinj Heritage Museum
  • Stadsaquarium

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties in Rovinj

Gerelateerde pagina's