Autovakantie Medulin

Medulin is een voormalig vissersdorpje die tegenwoordig een echte toeristenplaats is met accommodaties van alle niveau's. Medulin ligt in het zuiden van het schiereiland Istrië en heeft een omgeving vol met wijngaarden, olijfbomen en prachtige stranden. Een autovakantie naar Medulin is ideaal om te genieten van een leuk uitgaansleven, ongerepte natuur en het heerlijke klimaat.

Veelzijdige toeristenplaats

Medulin is een typische toeristenplaats met veel accommodaties met 18 campings, diverse hotels, appartementen, villa's en vakantiehuizen. De toeristen komen voor de veelzijdigheid die het plaatsje te bieden heeft. Zo is er een gezellig typisch mediterraans centrum met een uitbundig uitgaansleven, terrasjes en oude monumenten. De resten van antieke graven en Romeinse zomerhuizen zijn bezienswaardigheden die veel toeristen aantrekken.

Gezellige centrum

Het centrum van Medulin is gezellig. Met een bruisend nachtleven, vele bars en restaurants is er altijd wel iets te beleven. Kroatië kent een uitgebreide kaart vol heerlijke gerechten. Met vis, schelpdieren, pasta of truffels proef je de typische mediterraanse keuken!

Boek een autovakantie naar Medulin en geniet van een welverdiende vakantie in een ontspannende en gezellige omgeving onder de Kroatische zon!

Bezienswaardigheden Medulin

  • Vizula complex
  • Romeinse brgraafplaats Arcus
  • Prehistorische bolwerken
  • St. Peter heuvel

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties in Medulin

Gerelateerde pagina's